Pici Piac // 2024. október 13. // Villányi út

Hurrá, újra Pici Piac a Villányi úti Konferenciaközpontban! Írjátok be a naptáratokba, nehogy lemaradjatok a város legcukibb baba-mama-gyerek dizájn vásáráról és a hamisítatlan Pici Piac hangulatról. Ezúttal is elhozzuk Nektek kedvenc hazai márkáitokat, valamint sok-sok új készítővel is megismerkedhettek majd. És persze most is lesz kuponfüzet helyszíni kedvezményekkel, nyereményjáték és vadonatúj limitált Pici Piac ajándéktárgyak. A vásárra a belépés természetesen most is ingyenes. Gyertek Ti is!

Kiállítók listája

Pici Piac ajándéktárgyak

Minden vásárunkon különleges Pici Piac ajándéktárgyakat vásárolhattok tőlünk, de kizárólag csakis a vásár helyszínén.

A szeptember 8-ai vásárra két termékkel készülünk:
„Persze! Kávé után.” feliratos elviteles termosz bögrénkkel, amit bármikor bárhova magaddal vihetsz, ha egy kis feltöltődésre vágysz, és nem szeretnél eldobható poharakat pazarolni.
És persze most is megvehetitek majd a cuki bevásárlólista tömbünket „kizárólag nagyon fontos és nélkülözhetetlen dolgok” számára, hogy tudatosan tudd tervezni a vásárlásaidat.

Ne feledd, ezeket a limitált termékeket kizárólag a vásár napján lehet megvásárolni, csak addig, amíg a készlet tart!

 Fontos tudnivalók 

HELYSZÍN:Villányi úti Konferenciaközpont, ami a Móricz Zsigmond körtértől pár perc sétára található, a Feneketlen-tó közvetlen szomszédságában, egy autóval és tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető budai helyszínen. Pontos cím: 1114 Budapest, Villányi út 11-13. Több szuper játszótér, valamint rengeteg kávézó és étterem is található a szomszéd utcákban, igazi családbarát környék!

NYITVA TARTÁS: október 13-án vasárnap reggel 9-től délután 5-ig

PARKOLÁS: vasárnap az utcán ingyenes a parkolás az egész környéken, vagy az Allee Bevásárlóközpontban is meg lehet állni, ami kb. 8 perc sétára van a helyszíntől.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS: a Móricz Zsigmond téri villamos, metró- és buszmegállók vannak a legközelebb, rengeteg közösségi jármű áll meg a közelben. Pontos útvonaltervezéshez ajánljuk a BudapestGO applikációt!

BELÉPÉS: a rendezvényen való részvétel teljesen ingyenes!

KIÁLLÍTÓK: a Pici Piacon árusító márkák teljes listáját ide kattintva találjátok.

KUPONFÜZET: mielőtt jössz, mindenképpen töltsd le a Pici Piac kuponfüzetét, hogy a helyszínen extra kedvezménnyel vásárolhass a részt vevő márkáknál!

BARÁTSÁGKÁRTYA: Pici Piac pecsétgyűjtő cuki ajándékokért! Minden alkalommal, ha eljössz a vásárunkra, bepecsételünk egyet a barátságkártyádba, majd a 4. után egy cuki kis ajándékkal lepünk meg barátságunk jeléül. Kérd a saját barátságkártyádat, és gyűjtsd velünk a pecséteket!

ÉTEL-ITAL: a vásár területén lesz büfé finom falatokkal, hideg üdítővel és meleg italokkal, valamint a környéken rengeteg jobbnál jobb étterem, bár és kávézó található.

BABA-MAMA SZOBA: gondoskodunk megfelelő helyiségről a kényelmes szoptatáshoz, pelenkázáshoz és egy kis gyereksarokkal is készülünk a legkisebbek számára.

FIZETÉS: a kiállítók egy kisebb részénél csak készpénzzel tudtok majd fizetni, de a legtöbb márka asztalánál már bankkártyát is elfogadnak (a kiállítók listájában tudjátok ellenőrizni a pontos részleteket).

ÉRKEZÉS: javasoljuk, hogy ha tehetitek, inkább a délutáni órákban érkezzetek, mert a korábbi Pici Piac tapasztalataink alapján délelőtt mindig többen jönnek vásározni! Köszönjük az együttműködéseteket és hogy Ti is vigyáztok egymásra.

Facebook nyereményjáték

Hamarosan indul nyereményjátékunk, ahol minden nap 1-1 fantasztikus ajándékot sorsolunk ki a Pici Piac kiállítóinak jóvoltából! Reggel meghirdetjük az aznapi játékot, amire nagyon egyszerűen tudtok jelentkezni: mindössze válaszolnotok kell kommentben az adott ajándékkal kapcsolatos kérdésre a Pici Piac esemény oldalán aznap éjfélig.

Az esemény oldala

A nyerteseket itt tesszük közzé folyamatosan, és a szerencséseket e-mailben is értesítjük.

Részt vevő kiállítók bemutatása

Csatlakozz Te is a Pici Piacosok közösségéhez, kövess minket a Facebookon, ahol bemutatjuk az összes kiállítót, akikkel a Pici Piacon személyesen is találkozhatsz!
Figyelem: minden Pici Piacon más és más kiállítókkal találkozhatsz, így mindenképp érdemes követned Facebook oldalunkat, ha kíváncsi vagy az aktuális márkákra, termékekre!